Case Belgiene (Werchter 2008)

În micul oraș Werchter, lumea e calmă și doarme până târziu. Tulburat doar odată pe an de festivalul rock, orășelul respiră liniște și pace. Case belgiene foarte frumușele, îngrijite, gazon, curți fără garduri, pisici la geam.

Nu știm ce să mai adaugam, dar avem o serie simpatică de poze.

Casă cu ferestre mari și garaj Casă cu două garajeCasă cu arcadă și garaj Casă belgiană cu fațadă de cărămidă Case belgiene în Werchter Casă din cărămidă și acoperiș de sticlă în Werchter, Belgia Casă belgiană cu garaj și grădină Casă belgiană cu flori la ferestre in Werchter Casă în WerchterCasă cu ferestre mari și grădină Casă de cărămidă Casă belgiană de cărămidă Casă cu grădină în Belgia Casă in construcție în Belgia Casă alba cu garaj Garajul unei case din cărămidă

 

 

Cristi si Adriana

Cristi și Adriana sunt oameni de treabă care vor să călătorească mult! Cristi e freelancer bine înfipt în IT și, în acelasi timp, designer, semi-fotograf și snowboarder începător. Adriana e o frumusețe de fată, duce în spate tot greul relației, se ocupă de socializare și rețele sociale, și, în plus, gătește excelent. Împreună fac echipă bună pentru că, relativ de curând, au realizat că mai există lucruri interesante în viață și în afară de carieră, casă, masină, copii și contul din bancă. Acum vor sa vadă lumea.

  În Langkawi, Malaezia, pe termen lung, cu chef de mare și soare :)   15 aprilie 2017

Aboneaza-te!

Și noi te anunțăm când ceva (cu adevărat interesant) se întamplă. Fără spam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2011 - 2017 cristisiadriana.ro. Toate drepturile rezervate. v4.0