Metroul din Moscova – cele mai frumoase stații

In martie am avut privilegiul sa ne ascundem de frig o zi intreaga sub pamant moscovit. Aveam cu noi o harta (numele statiilor atat in alfabet chirilic cat si latin) si mult timp de pierdut. E de-ajuns un singur bilet si poti explora muzeul subteran cat ai pofta. Eram in constrast puternic cu localnicii si ne-am gasit cu greu locul in agitatia neostoita. Plimbarea a fost exact ca vizita intr-un muzeu bun. Arhitectura impresionanta, decoruri superbe, vestigii comuniste impecabil pastrate, mii de detalii de studiat. Si, foarte important, biletul de intrare a fost ieftin :)

 

Cristi si Adriana

Cristi și Adriana sunt oameni de treabă care vor să călătorească mult! Cristi e freelancer bine înfipt în IT și, în acelasi timp, designer, semi-fotograf și snowboarder începător. Adriana e o frumusețe de fată, duce în spate tot greul relației, se ocupă de socializare și rețele sociale, și, în plus, gătește excelent. Împreună fac echipă bună pentru că, relativ de curând, au realizat că mai există lucruri interesante în viață și în afară de carieră, casă, masină, copii și contul din bancă. Acum vor sa vadă lumea.

  În Langkawi, Malaezia, pe termen lung, cu chef de mare și soare :)   15 aprilie 2017

Aboneaza-te!

Și noi te anunțăm când ceva (cu adevărat interesant) se întamplă. Fără spam!

  1. Absolut impresionant…cu asa statii de metrou sa tot mergi la serviciu! Moscova are numeroase surprize de oferit, iar voi ati surprins perfect una dintre ele!

  2. Mi-a povestit un prieten ca sunt niste scari foarte lungi, si ca atunci cand a intrat prima oara nu ii venea sa creada cat de jos este metroul, acum am vazut si eu in imagini, multumesc.

  3. impresiile facute, sunt de citeva luni bune aici in Moscova si in fiecare zi merg cu metroul, sa stiti ca este ceva foarte minunat, statia Komsomoliskaia este cea mai frumoasa,scarile sunt uriase si nu-ti vine sa crezi ca cobori la o asa adincime in pamint,

    1. Buna Ana,
      cel mai amuzant ni s-a parut sa vedem ghereta de comanda si control pentru prevenirea sau limitarea efectelor accidentelor, din capul scarilor, unde o tanti cu privire severa sta cu mana deasupra butonului rosu care opreste scarile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2011 - 2017 cristisiadriana.ro. Toate drepturile rezervate. v4.0