Case Belgiene (Werchter 2008)

În micul oraș Werchter, lumea e calmă și doarme până târziu. Tulburat doar odată pe an de festivalul rock, orășelul respiră liniște și pace. Case belgiene foarte frumușele, îngrijite, gazon, curți fără garduri, pisici la geam.

Nu știm ce să mai adăugăm, dar avem o serie simpatică de poze.

Casă din cărămida în WerchterCasă cu ferestre mari și garaj Casă cu două garajeCasă cu arcadă și garaj Casă belgiană cu fațadă de cărămidăCase belgiene în Werchter Casă din cărămidă și acoperiș de sticlă în Werchter, Belgia Casă belgiană cu garaj și grădină Casă belgiană cu flori la ferestre in Werchter Casă în WerchterCasă cu ferestre mari și grădină Casă de cărămidă Casă belgiană de cărămidă Casă cu grădină în Belgia Casă in construcție în Belgia Casă alba cu garaj Garajul unei case din cărămidă

 

Cristi si Adriana

El e freelancer bine înfipt în IT și, în acelasi timp, designer, semi-fotograf și snowboarder începător. Ea e o frumusețe de fată, duce în spate tot greul relației, se ocupă de socializare și rețele sociale, și, în plus, gătește excelent. Împreună fac echipă bună pentru că, relativ de curând, au realizat că mai există lucruri interesante în viață și în afară de carieră, casă, masină, copii și contul din bancă. Acum vor sa vadă lumea.

  Currently at home   Dec 23, 2023