Călătorii anului la National Geographic

Într-o seară am primit un email cu o propunere care ne-a făcut să ciulim urechile: nu doriți să participați la un interviu pentru un post mare de televiziune? Citind în continuare, aflăm că interviul trebuia filmat în aceeași seară, la noi acasă… Ne-am simțit forțați, împinși într-un loc strâmt pe o bandă rulantă, pentru câteva minuțele de pseudo-faimă. Nu putem să ne relaxăm și să împărtășim povești cu sinceritate așa, la comandă. Așa că urechile ni s-au pleoștit molcom și am refuzat politicos. După ce-a trimis email-ul, Cristi se plânge Adrianei: „Vreau și eu o propunere serioasă, vreau să ne caute… nu știu cine… National Geographic! Asta vreau!„. O săptămână mai târziu ne-a sunat National Geographic.

Am primit un telefon de la Adina, care ne-a prezentat proiectul ei și ne-a „momit” cu o voce caldă și un interes sincer și natural. Vroia să creeze un articol cu „oameni obișnuiți care descoperă lumea într-un stil aparte” și noi ne-am potrivit profilului. Ne-am întins la vorbă la telefon și apoi ne-am întâlnit și-am povestit. Așa am ajuns să facem parte din mica serie „Călătorii anului”, la National Geographic Traveler, ediția de iarnă!

Cei doi vor să arate că nu ai neapărat nevoie de mulți bani ca să călătorești mult, că sunt forme alternative, mai ieftine și care-ți permit să întâlnești oameni interesanți. „Poate conceptul pare ciudat la început, dar a cheltui mai puțini bani e totuna cu a face mai mulți bani, dacă te gândești un pic”, spune Cristi.

Coperta National Geographic Traveler 2014

Noi suntem sincer onorați să ne regăsim în revistă și să ne frecăm coatele cu ceilalți „călători ai anului”. Îi mulțumim Adinei Brânciulescu pentru că ne-a abordat și pentru interesul acordat poveștii noastre. Aseară am cumpărat revista și o s-o păstrăm în țiplă! Dacă ești curios, o găsești și tu pe la chioșcurile de ziare.

Articol Cristi și Adriana în National Geographic

 

Cristi si Adriana

El e freelancer bine înfipt în IT și, în acelasi timp, designer, semi-fotograf și snowboarder începător. Ea e o frumusețe de fată, duce în spate tot greul relației, se ocupă de socializare și rețele sociale, și, în plus, gătește excelent. Împreună fac echipă bună pentru că, relativ de curând, au realizat că mai există lucruri interesante în viață și în afară de carieră, casă, masină, copii și contul din bancă. Acum vor sa vadă lumea.

  Currently at home   Dec 23, 2023
  1. Impresionant din partea voastra, ma bucur ca modul vostru de a calatorii poate inspira si alti oameni sa fie cel putin interesati sa cunoasta si alte locuri noi, indiferent de buget.

    La cat mai multe locuri noi sa descoperiti anul ce vine.

Comments are closed.