Asia Fest!

Rețete Călătoare a fost la Asia Fest, cu mare pompă, surle și trâmbițe! Adriana a gătit mâncare specific malaeziană, voi ați învățaț și ați degustat!


Rețete călătoare la Alternative Fair Fayre

Asian Mix – Atelier demonstrativ de mâncare asiatică. Curry thailandez, orez prăjit şi samosa indiene preparate în cadrul atelierului după reţete preluate de la localnici în timpul călătoriilor în Asia. Condimentele folosite au fost purtate cu grijă în bagaje peste mări şi ţări pentru a aduce acasă aroma tradiţională.


Rețete călătoare la Trash Party

Am participat cu Reţete călătoare la Trash Party-ul de lansare a pavilionului din Intrarea Violoncelului. Creative Veggie Bites sau platouri cu aperitive vegetariene şi crud vegane ca să împart din experienţa mea de voluntar în bucătărie!


Atelier de rețete călătoare

În călătoriile noaste am adunat rețete pe care le împart cu voi în cadrul unui atelier de rețete călătoare. Aducem acasă gustul condimentat al Asiei.


Prima noastră apariție publică

Cu emoții în suflet și în glas ne-am pregătit temeinic pentru prezentare și se pare ca nu am dezamăgit. Am reușit să captăm atenția publicului. Suntem mândrii de noi.


Am fost invitați la Namaste India

Mergem la festivalul Namaste India să povestim despre aventura noastră indiană. Suntem fericiți că am primit invitația de a arăta și altora India așa cum am vazut-o noi.