Prima noastră apariție publică

Festivalul Namaste India ediția a 5-a s-a încheiat și noi am mai bifat o realizare: prima apariție publică!

Ieri, la Muzeul Satului, în curte la Moișeni, am stat de vorbă cu un grup de “fani” despre călătoria noastră în India. Au venit mai mulți decât ne așteptam și ne-am bucurat că s-au ocupat toate locurile, și pe bancă și în picioare. Am recitat poezia, am arătat poze, am oferit vederi și pliante și am servit ceai masala cu mult ghimbir. Am fost asaltați de multe întrebări, de la lucruri mărunte până la situația politică și am povestit cu drag mai mult de o oră, cât scria în program.

Și am mai fi povestit noi mult, dacă am fi putut să ne dedublăm și să stăm de vorbă cu fiecare în parte.
Așa că vă invităm pe această cale să lasati timiditatea deoparte și să îndrăzniți să ne stoarceți de informații folosind rubrica de comentarii de mai jos.

Vă mulțumim foarte mult pentru participare!

Cristi și Adriana

Cristi si Adriana la Namaste India

Cristi si Adriana la Festivalul Namaste India

Cristi si Adriana la Namaste India

Cristi si Adriana la Namaste India

Cristi si Adriana la Namaste India

Cristi si Adriana la Muzeul Satului, Namaste India

Cristi si Adriana la Muzeul Satului, Namaste India

Cristi si Adriana la Muzeul Satului, Namaste India

Cristi si Adriana la Muzeul Satului, Moiseni

Cristi si Adriana la Muzeul Satului, Moiseni

Cristi si Adriana la Muzeul Satului Cristi si Adriana la Muzeul Satului

Cristi si Adriana la Muzeul Satului

Toate pozele sunt realizate de Alexandru Ionescu. Mulțumim!

 

Cristi si Adriana

El e freelancer bine înfipt în IT și, în acelasi timp, designer, semi-fotograf și snowboarder începător. Ea e o frumusețe de fată, duce în spate tot greul relației, se ocupă de socializare și rețele sociale, și, în plus, gătește excelent. Împreună fac echipă bună pentru că, relativ de curând, au realizat că mai există lucruri interesante în viață și în afară de carieră, casă, masină, copii și contul din bancă. Acum vor sa vadă lumea.

  În Românica, lucrăm la casa de paie   1 august 2018

Aboneaza-te!

Și noi te anunțăm când ceva (cu adevărat interesant) se întamplă. Fără spam!

    1. Salut! Multă lume ne-a întrebat. 3100 EUR în total pentru amândoi, din care 2000 transport, vaccinuri, vize. Acolo am cheltuit 1100 EUR, adica 550 EUR pe lună, amândoi. Caută pe blog în categoria „India”, găsești cheltuieli detaliate, dacă ești curios.

  1. Eu nu am putut sa vin, dar am vazut pozele pe facebook si-mi pare tare rau ca nu am ajuns. Mi-ar fi placut sa va cunosc si sa gust si eu ceai masala. Cum se face? E greu? Am nevoie de condimente speciale?

    1. Bună Oana, eu fac ceaiul masala așa: pun la fiert apa, adaug ghimbirul curățat și tăiat cubulețe, când fierbe pun ceai negru simplu (fără arome) și, la sfârșit, adaug lapte condensat sau lapte praf. Și zahăr după gust. E bun și fără. În mod normal, ceaiul și ghimbirul ar trebui fierte în lapte. Nu încerca totuși cu laptele sintetic de la supermarket. Se brânzește de la ghimbir!

  2. Ma bucur ca am reusit sa va cunosc,sunteti niste oameni foarte simpatici si sinceri,mi-a placut ceaiul de ghimbir si pozele de la voi,o sa le regasiti pe pag de facebook

  3. va urmaresc si eu blogul; felicitari; Cristi se vede ca esti este web developer; site-ul e impecabil; informatiile din articole sunt foarte utile iar imaginile sunt superbe, superbe…sunteti o echipa minunata tu si cu Adriana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2011 - 2019 cristisiadriana.ro. Toate drepturile rezervate. v4.0