Am participat cu Reţete călătoare la Trash Party-ul de lansare a pavilionului din Intrarea Violoncelului. Creative Veggie Bites sau platouri cu aperitive vegane şi crud vegane ca să împart din experienţa mea de voluntar în bucătărie!
Trash Party-ul cui? Şi ce-am căutat eu acolo? Păi să îţi povestesc un pic! Iarna trecută, înainte să plec în Malaezia, am cunoscut nişte oameni interesanţi implicaţi în activitatea unui ONG. Reciclare Creativă şi Intrarea Violoncelului sunt două proiecte ale acestei asociaţii unde o mână de oameni frumoşi au reuşit să aglutineze o comunitate activă în jurul idei de a face lucruri utile şi chiar artă din materiale reciclabile. Astfel, prelungesc durata de viaţă a lucurilor devenite inutile, ba mai mult, au ridicat acest concept la un nivel superior, construind un pavilion din paleţi, banner-e, navete, saci, anvelope şi alte materiale ieşite din uz. Aşa au trasformat un loc părăsit, într-un spaţiu creativ unde educaţia ecologică, arta și cultura sunt la ele acasă.
Am ajutat şi eu la amenajarea pavilionului, iar la lansare, am fost responsabilă cu creativitatea culinară. Am servit invitaţii cu aperitive de Reţete călătoare: humus raw de dovlecel cu susan şi chimen, pastă raw de seminţe cu aromă de flori de portocal, pate (humus) de năut cu arome orientale.
Cristi a venit şi el la eveniment pentru susţinere. A fost rapid desemnat fotograf de serviciu.
Totul a fost proaspăt preparat şi apoi ornat cu dichis chiar la faţa locului. În plus noutatea gustului şi a amestecului surprinzător de arome, a starnit curiozitatea şi încântat papilele gustative.
Aşa e că arată super? În realitate au fost şi mai bune! Voi publica reţetele în curând. Pâna atunci te invit să dai like la pagina de Facebook a blogului ca să te pot anunţa când am urmatorul eveniment.
Hmm…sunt convinsa ca erau delicioase! Felicitari Adriana! Dar si fotografului de serviciu!
O să accepte fotograful mulțumirile, în numele amândurora :)