Locul nostru preferat în Romania – nu dăm nume

Probabil locul unde am vrea să ne retragem într-o casă mică și să creștem o vacă, o capră numită Danutza și 3 găini moțate. Nu vrem să dam numele, o să punem doar poze.

Drum pietruit de 18 km de la drumul național

Sat foarte mic în Banatul montan cu climă temperat mediteraneană

Liniștea și pacea de la țară

Casă veche țărănească în Banat

Pe ulița satului în Banat

Marginea satului în munții Almajului

Când ieși din sat spre pădure în munții Almajului

Pădure bătrână în munții Almajului

Nori pufoși deasupra Bigarului

Răsare luna peste sat, Banatul Montan, România

Dealurile din jurul satului și plațul vecinului, Banatul Montan, România

Cană de apă pentru călătorul însetat, nelipsită la fântână

Update 22 octombrie 2012

Între timp, putem să dăm și numele.

 

 

Cristi si Adriana

El e freelancer bine înfipt în IT și, în acelasi timp, designer, semi-fotograf și snowboarder începător. Ea e o frumusețe de fată, duce în spate tot greul relației, se ocupă de socializare și rețele sociale, și, în plus, gătește excelent. Împreună fac echipă bună pentru că, relativ de curând, au realizat că mai există lucruri interesante în viață și în afară de carieră, casă, masină, copii și contul din bancă. Acum vor sa vadă lumea.

  Currently exploring Colombia by motorcycle for a couple of months   Nov 15, 2019
  1. Cred ca am privit fotografiile de peste zece ori si nu ma satur. Un loc ce imi aduce aminte de satul bunicilor pe care nu l-am mai vazut din vara ’97. Acolo imi doresc sa ma retrag si eu dupa o varsta desi voi avea mult de luptat sa-mi conving sotia sa renunte la avantajele vietii urbane.

  2. Si eu impreuna cu familia am facut multe calatorii insa nu am fost niciodata in India si Russia . Mi-au placut foarte mult fotografiile dvs. si comentariile cu cele cateva detalii calatorului spre referinta. Calatoriile, mie unul mi-au dat o doza de viata in plus si ma simt cu fiecare iesire mai implinit.De altfel de fiecare data cand plecam undeva ne facem din timp planuri si fac tot posibilul de a stabili in detaliu chiar si micile amanunte. Astept ziua in care voi reusi sa o conving pe sotia mea sa ne retragem la pensie in Bucovina. Multe teluri implinite pana acum sper ca acsta din urma sa nu fie un esec. Va iubim. Sa fiti sanatosi sa ne mai impartasiti din frumoasele dvs. calatorii.

  3. Eu am convins-o pe viitoarea soție să ne facem casă nouă în zonă rurală. Deal va fi mai puțin, pentru că suntem din Timișoara și nu vrem să ajungem la mai mult de 30 km. Vă urez multa baftă în continuare, mutatul la țară e cel mai de suflet proiect!

Comments are closed.