Salina Turda

Am amanat timp de aproape un an vizita la Salina Turda. Cand in sfarsit niste prieteni ne-au propus un drum pana spre Cluj/Turda, am acceptat cu câr si mâr. S-a dovedit a fi o excursie de weekend excelenta. Chiar daca salina e mai mult un spectacol de lumini decat o explorare in maruntaiele domeniului extragerii sării, merită o vizită.

Cei ce s-au plimbat prin Salina Slănic ar putea fi usor dezamagiti de dimensiunile reduse ale Salinei Turda. Dar compenseaza prin stilul prezentarii. Adaugam un set de poze si puteti sa va dati singuri cu parerea.

Noi am avut in plus placerea sa mergem si prin Sibiu, Cluj, Turda si am facut si o explorare sumara a Cheilor Turzii.

 

Cristi si Adriana

El e freelancer bine înfipt în IT și, în acelasi timp, designer, semi-fotograf și snowboarder începător. Ea e o frumusețe de fată, duce în spate tot greul relației, se ocupă de socializare și rețele sociale, și, în plus, gătește excelent. Împreună fac echipă bună pentru că, relativ de curând, au realizat că mai există lucruri interesante în viață și în afară de carieră, casă, masină, copii și contul din bancă. Acum vor sa vadă lumea.

  Currently at home   Dec 23, 2023
  1. Buna Adriana,
    Am ajuns si noi saptamana trecuta pe-acolo.Frumos.
    Nu v-ati plimbat si cu barcuta prin salina?

  2. Sunt atât de multe lucruri de văzut că nu am mai apucat să ne plimbăm şi cu bărcuţa. Este într-adevar un loc foarte frumos.

Comments are closed.