O machetă din carton pentru o casă mică din paie

După ce-am mâzgălit multă hârtie nevinovată, am decis să ne jucăm cu o machetă din carton pentru casa noastră din baloți de paie. Nu e greu de făcut și ne va ajuta să înțelegem mai bine spațiul pe care îl vom crea. Include pereții, ușile și idei despre cum o vom mobila.

Am folosit ca bază o cutie de la un puzzle. Am calculat scara corectă în funcție de această cutie. E ușor apoi să iei dimensiuni din plan și să le convertești la milimietri de carton. Mai greu e să fii îndemânatic cu foarfeca sau cutter-ul. Cu bucățele de scotch lipim degețele și câteodată carton. Pentru efecte speciale, pictăm totul cu acrilică și acuarele.

Apoi facem poze și începem să visăm: aici o să stăm la gura sobei, aici îți faci birou, aici stăm cu prietenii…

Casa de paie, macheta de carton Casa de paie, macheta de carton Casa de paie, macheta de carton Casa de paie, macheta de carton Casa de paie, macheta de carton Casa de paie, macheta de carton Casa de paie, macheta de carton Casa de paie, macheta de carton Casa de paie, macheta de carton Casa de paie, macheta de carton Casa de paie, macheta de carton Casa de paie, macheta de carton

Între timp am turnat fundația.

 

Cristi si Adriana

El e freelancer bine înfipt în IT și, în acelasi timp, designer, semi-fotograf și snowboarder începător. Ea e o frumusețe de fată, duce în spate tot greul relației, se ocupă de socializare și rețele sociale, și, în plus, gătește excelent. Împreună fac echipă bună pentru că, relativ de curând, au realizat că mai există lucruri interesante în viață și în afară de carieră, casă, masină, copii și contul din bancă. Acum vor sa vadă lumea.

  Currently at home   Dec 23, 2023

Comments are closed.