Suedia pe biciclete (VIDEO)

Bucățele video din excursia noastră pe biciclete în Suedia: prin orașe, prin păduri, pe asflat, pe arătură. Dormit aproape tot timpul la cort, în păduri frumoase.Drumul de întoarcere

Din Uppsala spre sud, camping prin păduri, vreme frumoasă, biserici și picnicuri. Apoi la hotel pentru ultimele trei zile, pentru că suntem frânți. Dar mulțumiți!


Uppsala nouă și veche

Din Uppsala spre sud, camping prin păduri, vreme frumoasă, biserici și picnicuri. Apoi la hotel pentru ultimele trei zile, pentru că suntem frânți. Dar mulțumiți!Muzee în Stockholm

Am ales Muzeul Transportului Public și Muzeul Vasa. Dacă primul e amuzant și drăguț, al doilea e impresionant și super-interesant.


Un cimitir special

Cimitirul Woodland arată ca un parc/pădure și nu e deloc deprimant. Poți să te plimbi, să alergi, să dai o tură cu bicicleta său să iei autobuzul. Garantat să vezi căprioare.


Stockholm by bike

Cu siguranță Stockholm e ușor de explorat pe bicicletă. Un oraș atât de frumos ar fi meritat luat ușurel la picior, dar nu ne-ar fi ajuns două zile.


Spre Stockholm

De la frumoasa Trosa la Stockholm am făcut două zile. Una caldă și însorită, numai bună de o baie răcoroasă în lacul Sörsjön și una ploioasă și înnorată și oribilă… Nimic nu ne-a oprit!