Suedia pe biciclete (VIDEO)

Traseu Suedia cu bicicleteleÎn Suedia am fost împreună, în iunie 2016, pe biciclete, cu bagaje și cort, timp de 14 zile și de-a lungul a 500 km. Am trecut prin Nykoping, Stockholm, Uppsala și multe alte orășele; am petrecut mult timp prin parcuri și păduri. Am stat la hoteluri, am folosit CouchSurfing, dar predominant am dormit prin păduri, la cort, pe saltele gonflabile. Ne-am bucurat pe deplin de natură, de atitudinea relaxată față de camping a suedezilor, de oameni frumoși și prietenoși și de priveliști superbe.

Am adunat deja toată excursia într-o serie de galerii foto cu pozele noastre preferate. Alături vezi harta traseului cu punctele principale (la click se face mai mare). Lipsea doar un pic de video:

Pentru cei curioși avem și detalii despre cum am transportat bicicletele cu avionul

 

Cristi si Adriana

El e freelancer bine înfipt în IT și, în acelasi timp, designer, semi-fotograf și snowboarder începător. Ea e o frumusețe de fată, duce în spate tot greul relației, se ocupă de socializare și rețele sociale, și, în plus, gătește excelent. Împreună fac echipă bună pentru că, relativ de curând, au realizat că mai există lucruri interesante în viață și în afară de carieră, casă, masină, copii și contul din bancă. Acum vor sa vadă lumea.

  Currently at home   Dec 23, 2023